ponedjeljak, 13. travnja 2015.

Essence tuševi za oči


Večernju šminku ili kako ja to zovem „jači make up“, ne mogu zamisliti bez tuša za oči. Ako ga ne nanesem, kao da mi šminka nije gotova. Moram se malo više namučiti oko nanošenja, jer nemam toliko iskustva, ali mislim da se trud isplati J



Od Essence imam tri tuša za oči i sva tri su kao što vidite u različitim pakiranjima. Ovisno kakav izgled želim postići,tako ih i uzimam.

Essence vodootporni tuš za oči, tekući ink.


Prvo što mi se svidjelo,je četkica. Tanka i precizna, odlična za nanošenje tankih linija ili cat eye.
Pošto imam spuštene kapke, volim da tuš bude nanesen u tankoj liniji. Boja je intenzivna i kao što piše, vodootporan je, tako da nema micanja.
Cijena oko 22 kn

Essence eyeliner pen-extra longlasting





Ovaj tuš je u formi olovke. Aplikator je spužvasti, i deblji od prethodnog tuša. Boja nije toliko intenzivno crna. Njega nanosim kada želim crni smokey eyes, zato što ga mogu nanijeti kao sjenilo ili kao deblju liniju, i nakon toga ga mogu blendati.  Nije vodootporan ali je dugotrajan, tako da nema straha od micanja.
Cijena oko 22 kn

Essence gel eyeliner 01 MIDNIGHT IN PARIS



I ovaj gel tuš je vodootporan, u crnoj boji. Dolazi u pakiranju od 3 ml. Tekstura je kremasta i laka za nanošenje. Pigmentacija je jako dobra. Nanosim ga pomoću Essence kista za gel tuš.
Jako sam zadovoljna kistom, precizan, tanak i lak za uporabu. Moj je iz neke prošle kolekcije, ali sada su isti u drugoj preslatkoj kolekciji.
Cijena gel tuša oko 22 kn
Cijena kista oko 13 kn

Koji je vaš omiljeni tuš? Posjedujete li Vi koji od ovih? Kako ste zadovoljni?




Nema komentara:

Objavi komentar