četvrtak, 21. svibnja 2015.

Wet n Wild-Just Peachy i Think Pink


Od kako se „pojavila“ polica Wet n Wild u Dm-u  obradovala sam se, jer redovito pratim sve nove kolekcije. Ali je onda uslijedilo razočarenje. Od kako se je stigla, konstantno je ista šminka na policama, ništa novo ne stiže. Eto, moram  biti i s tim zadovoljna, barem se „pojavila“  J
 Prvo što sam primijetila je dosta velik izbor ruževa, tako da sam se počastila s dvije lijepe nijanse.

E903C Just Peachy



E901B Think Pink
  


Na prvu bih rekla da su slične nijanse, ali opet dosta različite.
Radi se o mat ruževima, s odličnom pigmentiranosti, i dugom postojanosti. Ali postoji par malih minusa, što možda i nekome ne bih bio minus.

Prvo što mi se na prvu nije svidjelo, je pakiranje. Po meni dosta jeftino i ne praktično. 
Kako ruž „viri“ van, tako je teže vratiti poklopac, a da se ne ošteti ruž. Pa sam vijek dosta pažljiva po tom pitanju. Moji su već dosta korišteni, pa više ruž ne „viri“ van.

Za sve djevojke koje su navikle na standardni oblik ruža, ovaj nije takav. Oblik mu je okrugao., nije baš precizan na nanošenje. Možda je jednostavnije nanositi kistom, ali tko ima uvijek vremena za to.
I onaj zadnji, možda i najveći minus je taj što ovo nije ona hidratizirajuća mat varijanta.
Ako su vam usne suhe, i ne dovoljno hidratizirane, ne preporučujem nanošenje. U tom slučaju dosta suši usne, i ulazi u sitne porice. Ako ste od djevojaka koje redovito hidratiziraju usne, onda možete imati prekrasne nijanse na usnama.

Ponekada ove lijepe ljetne nijanse opravdaju teksturu ruža J

Cijena oko 22 kn

Jeste li ih i vi probali? Kako ste zadovoljni?



4 komentara: