petak, 12. lipnja 2015.

Uriage Bariesun spf 50+



Svi težimo mladolikom izgledu i zdravoj koži.
Jedan od najvećih neprijatelja je sunce. Pročitala sam mnogo istraživanja i pogledala raznih emisija o utjecaju sunca na našu kožu.
Znate i sami  da koža pamti sve, pa tako ako jednom „izgorimo“ koža pamti 20 godina. Osobno nisam u mladosti bila toliko pažljiva, ali sada sve činim da zaštitim kožu. Neovisno kakav ten imamo moramo nanositi nekakvu zaštitu s spf faktorom. Svijetle sam puti pa pokušavam nanositi što veći faktor. Trenutno koristim odličnu mlijeko za sunčanje za osjetljivu kožu, a radi se o Uriage Bariesun spf 50+



Mlijeko za sunčanje dolazi u pakiranju od 100 ml. Naravno bijele je boje, lagano se nanosi i razmazuje.  Tekstura nije gusta, ali niti se razlijeva. S malom količinom se može dosta prekriti.


Što proizvođač kaže:
Mlijeko za tijelo osigurava potpunu zaštitu od UVA i UVB zraka,  slobodnih radikala, te sprječava suhoću kože.
Lagana nemasna tekstura s nježnim mirisom jamči zadovoljstvo uporabe svakom novom primjenom. Formula s vrlo visokom zaštitom, fotostabilna i bez parabena.
Namijenjeno je za lice i tijelo.

Uporaba: prije izlaganja, nanesite dovoljnu količinu na područje izloženo suncu. Ne dovoljna količina kreme smanjuje zaštitu. Ponovite postupak nakon znojenje, plivanja ili brisanja. Bez parabena . Hipoalergeno  i nekomedogeno.

Koristim ga svakodnevno, pri svakom izlasku iz kuće na sunce.
Obavezno namažem lice prije šminkanja, a kao što je navedeno nemam problema da će mi negdje istaknuti suhe predjele. Ono što mi se odmah svidjelo je to što nije masno. Mlijeko se brzo upije, bez masnog osjećaja ili sjaja.




Navedeno je da ima nježni miris, ja ga skoro i ne osjetim, što je još jedan veliki plus. J
Kao što ste pročitali, krema se ponovno nanosi poslije plivanja, znojenja i slično. Osobno volim kreme koje nisu vodootporne, jer nisam imala dobra iskustva s takvim kremama. Ili su mi ostavljali mastan sjaj ili sam „izgorjela“.

Kako nam dolaze „paklene“ vrućine, tako nam treba što veća i što bolja zaštita. I neka vam nikada ne bude žao investirati u dobru kremu  za sunčanje, jer kao što sam rekla koža sve pamti.

Žao mi je što se nisam slikala prije, ali uz nekoliko sati sunčanja ( naravno iza 17 h) postigla sam jako lijepi ten zaslugom Uriage Bariesun mlijeku za sunčanje.

Čak iako ste dobro zaštićeni smanjite izlaganje suncu, posebno djece J

Toplo preporučujem, nećete požaliti J
Cijena je 127 kn

Druge Uriage proizvode možete naći na stranici www.formasana.com ili Facebook stranici Uriage Hrvatska.

Jeste li probali Uriage mlijeko za sučanje?



1 komentar:

  1. Nisam isprobala ovaj proizvod, ali slažem se da svakako prije izlaganja suncu kožu treba zaštititi :)

    OdgovoriIzbriši