utorak, 29. ožujka 2016.

Maybelline THE NUDES






Ovu Maybelline THE NUDES paletu nisam mogla dočekati, pa sam ju ranije kupila van naših granica. Kako sam imala jednu paletu prije koja me oduševila, tako sam očekivala i od ove. Kao što samo ime kaže, radi se o nude ili neutralnim nijansama. U paleti se nalazi 12 sjenila od 0,8 g,a cijela teži 9,6 g.




Na poleđini palete se nalaze kombinacije raznih lookova. Idealno za početnice, mislim da uvelike olakšava. Kao što vidite paleta sadrži mat sjenila i ona sa shimmerom.

Ovo je prvi red sjenila:



A ovo drugi red:


Paleta je u čvrstom plastičnom pakiranju, s prozirnim poklopcem.  Paletom se dobije i mali aplikator za nanošenje sjenila, ne znam što bih vam o njemu napisala, osobno mi se takvi aplikatori ne sviđaju, pa ih i ne koristim.
Sjenila su idealna i za popunjavanje obrva, i primijetila sam idealne boje za prijelazna područja kod blendanja.
Može se napraviti jak puno kombinacija. Uz ovu paletu možete ostvariti potpuni look.

Sad malo o sjenilima. Nisu sva podjednako pigmentirana, svjetlije kombinacije manje od tamnijih, što možete vidjeti. Primijetila sam i da se truse, a ne toliko da bi se jako brzo mogla potrošiti.
Ako želim jači intenzitet, četkicu pošpricam s Mac fix +, a boje se puno bolje vide. Postojanost je dosta dobra, ali preporučujem i primer za kapke.

Za početnice u šminkanju je idealna, ali moram priznati i ja ju često koristim J

Sve u svemu zadovoljna sam. 

Jeste li ju probali?

Broj komentara: 6: