četvrtak, 31. ožujka 2016.

Odlične četkice s eBay-a






Vjerujem da su nas sve povukle cijene i izbor proizvoda s eBay-a. Tako sam i ja istraživala i testirala neke proizvode. Kako se ne usudim kupiti šminku, probala sam nekoliko kopija kistova za šminkanje. Naravno da mi se nisu svi svidjeli, a u ovom postu pišem o onima koji su sasvim u redu i vrijedni 
spomena. 


Ispod slika ću ostaviti linkove, ako poželite i Vi naručiti.




O ovom setu sam već bila pisala, ovdje možete pogledati. U setu se nalaze 4 četkice namijenjene za oči. Kao što vidite radi se dvije vrste dlačica, koje su meke i odlične za blendanje. Mogu se koristi i za blendanje korektora i precizne konture. Odlično za omjer cijene i kvalitete.



Sljedeća je fan brush ili četkica za nanošenje highlighta. Dosta velika, i pomoću nje nećete moći precizno nanijeti highlight (jedino kao imate mirnu i laganu ruku), ali je odlična za konturiranje.



Nedavno sam kupila ovu četkicu a konturiranje, i od tada ne prestajem konturirati. Odlična za precizne konture, poslije nje nije potrebno popravljati. Uzima dovoljno proizvoda, lako se blenda i izuzetno mekana. Nije prevelika, odlična i za konturiranje nosa. Prezadovoljna.



Ovu bijelu četkica sam vidjela kod nekoliko you tuber-ki, pa sam ju naravno i ja poželjela imati. Namijenjena je nanošenju pudera. Dlačice su guste, kratke i čvrste. Odmah sam pomislila da neće uzimati dosta pudera, ali kod pranja me izmuči. Nikako ju u potpunosti oprati. Nije namijenjena za lagane pudere, nego za gušće i one s potpunom prekrivenošću. Dobro blenda, i nanosi se potezima. Podsjeća me na Oval Mac četkice ( ovako izgledaju).



Ove dvije su kopija Real Techniques četkica, i dugo sam ih priželjkivala. Velika za rumenilo je savršena, lako se nanosi rumenilo ili bronzer. Odlično se blenda. Preporučujem svima!
Manju koristim za precizno nanošenje highlightera, odlično obavlja posao J


Sljedeće dvije su namijenjene za nanošenje pudera. Odlične za nanošenje bb ili cc kreme, jer pomoću njih postižete veću prekrivenost. Meke i ne upijaju puno proizvoda.

Sve ukupno radi se o jako malim cijenama, s besplatnom poštarinom. Za djevojke početnice ili one koje nemaju puno novca, odlične četkice. Moram napomenuti da niti jedna četkica na ostavlja dlačice ( ne linjaju se). Ja sam prezadovoljna i preporučujem ih.

Koja ja Vaša omiljena četkica s eBay-a?

Broj komentara: 6:

  1. Vec dugo vremena razmišljam o kupnji četkica s ebaya ali me znam koja je za što.
    Ovaj tvoj post će mi dobro doći.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja kupim sigma četkice pa im dlake jako padaju..Jusuf četkice su jako kvalitetni za malu cijenu...četkice s e baya su mi se raspale nakon godinu dana pranja,i pranja..samo su sve dlake izašle iz drške...heheh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da je ljepilo otišlo, ali nikada se ne zna. Nisu ni sve četkice high end-a dobre, kao i one s eBaya-a.

      Izbriši
  3. Meni je e-bay prvi izbor kod kupnje kistova, moze se naci za stvarno povoljnu cijenu a uz malo paznje, neki mi vec traju godinama :)

    OdgovoriIzbriši