srijeda, 4. svibnja 2016.

Essence I love colour intensifying baza za sjenila za oči





Kod šminke mi je važno da je što duže postojana,i da što manje „klizi“. Kako je važan primer/baza prije nanošenja pudera, tako je isto važna i baza za sjenilo. Imam ih nekoliko ali ne obavljaju sve dobro svoj posao. Danas Vam pišem o Essence I love colour intensifying baza za sjenila za oči.




Sam naziv me odmah privukao, posebno ovaj dio intensifying. Imala sam prilike koristi i onu stariju, poznatu verziju, i bila sam zadovoljna. Ali ova mi se čini bolja.
Pakiranje isto, staklena bočica sa spužvastim aplikatorom za lakše nanošenje.
Ono što mi se sviđa je boja, koja je blago roskasta i pomaže svjetlijim sjenilima jači intenzitet.
Ovdje sam koristila Essence quattro, koji ima dosta svjetlije nijanse.




Baza je zaista postojana, testirala sam ju na 8 sati, i sjenilo je stajalo kao da sam ga tek stavila. Ne skuplja se na pregibu i ne miče se. Tekstura je srednje gusta, nije vodenasta niti pregusta. Lako se razmazuje. Izuzetno je lagana na očima, i ne „betonira“ očne kapke.

Za mene je baza prijeko potrebna, jer ako je baza dobra svako lošije pigmentirano sjenilo može valjati. Nemam više brige oko brisanja sjenila u pregibu, a šminka izgleda odlično.
Čak sam vidjela da ja preporučuju i za samostalno nošenje, jer ostavlja laganu boju na kapcima, lagano prekrije diskoloraciju.

Toplo preporučujem.

Cijena 21,90 kn

Jeste li ju probali?

2 komentara: