četvrtak, 19. svibnja 2016.

NYX Contour & Highlight Paleta






Već su se počele pojavljivati sve više paleta za konturiranje. Prije je bilo jako teško naći na jednom mjestu sve što mi treba. Već sam duže vrijeme gledala NYX paletu, ali u to vrijeme nije ni bilo puno recenzija o njoj, ali eto ipak sam se odlučila počastiti. Koristim ju već nekoliko mjeseci, i došlo je vrijeme da i o njoj napišem svoje mišljenje.


Kao što vidite nalazi se 8 nijansi, koje mogu mijenjati i dopuniti kada se potroši. Ne znam da li je slučaj kod ostalih, ali moja paleta „zvecka“ . J
Svaki puder teži 2,7 g a ovako na pogled, količina je dosta velika i ne znam koliko će mi trebati da „dodirnem dno“ .

Pa krenimo redom.
U prvom redu se nalazi bijelo/srebrni highlighter, izuzetno pigmentirana. Sljedeća je svijetla nijansa za posvjetljivanje i žuta (banana) nijansa. Za moj ten nije banana nijansa, jednostavno ne izgleda na meni dobro. I posljednja je roskasti higlighter, koji nije toliko pigmentiran kao prvi, ali odlično posluži za prirodni sjaj.

U drugom redu su bronzeri i nijansa za konturiranje. Napisala sam nijansa, jer po meni je to samo jedna, a to je predzadnja, koja je jedina hladnijeg tona, dok su ostali topli bronzeri.

Paleta je izuzetno pigmentirana, i treba biti lake ruke,jer se lako može pretjerati. Blenda se dobro, ali ako se previše stavi, ne isplati se toliko blendati.
Ono što mi se ne sviđa je to što se jako trusi. Probala sam sa svim četkicama, ali nema pomoći. Bojim se da bih paletu mogla potrošiti brzo samo zato što dosta proizvoda otpuhnem.

Cijena 250 kn.

2 komentara:

  1. Drago mi je što sam između ove i ABH odabrala ovu drugu jer mi se čink da me nijanse baš i nebi oduševile..na Feelunique ti je ova paleta puno jeftinija koliko me pamćenje služi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno se sada pojavila masa tih paleta, s nižom i višom cijenom. Da sada mogu birati, mislim da ova ne bi bila prvi odabir :)

      Izbriši