petak, 3. lipnja 2016.

CV Cade Vera Dual Action nastavak za čišćenje lica i odstranjivanje šminke

Napokon sam se i ja ponovila. J više ne mogu zamisliti čišćenje šminke bez električnog čistača. Samo umivanje s pjenicama ili sapunom ne daje mi onaj pravi osjećaj čistoće. Uvijek mislim da je ostalo još šminke u porama. Pisala sam o svojem prošlom električnom čistaču ( pogledajte ovdje), i kako sam „uništila“ sve nastavke, odlučila sam probati drugi.
Kupovinu sam obavila Mulleru, i kupila sam od njihove robne marke CV Cade Vera Dual Action nastavak za čišćenje lica i odstranjivanje šminke.

U pakiranju se nalazi sam uređaj s dvije različite glave za čišćenje. Glava s nježnim četkama omogućuje svakodnevno dubinsko čišćenje lica. I glava na koju se stavi blazinica. 

Djelovanje: nakon 4 tjedna korištenja koža se osjeća baršunasto mekano i dubinski čista. Uslijed nježnog podupiranja obnove stanica ten se doima finije, svježije i izraženije.
Primjena: Kremu za čišćenje lica nanijeti na kožu i lagano umasirati pomoću navlažene četke ili blazinice. Potom kožu temeljito isprati.
2 stupnja za podešavanje čišćenja, i praktična vrećica za putovanja i spremanje aparata.
Ne koristim dva puta na dan četkicu za dubinsko čišćenje, nego u jutro se umijem i s nastavkom s blazinicom skinem ne čistoće s lica, a četkicu za dubinsko čišćenje koristim na večer, kada skidam šminku.
Kao što piše, imaju dvije brzine čišćenje, nemam potrebu koristi veću brzinu, jer mi je slabija dovoljno jaka.
Nakon korištenja, koža je meka i spremna za večernju rutinu mazalica. Kako imam suhu kožu, treba  skinuti sve ljuskice da bih se lice u potpunosti očistilo, a o tome kako šminka bolje sjeda na lice  ne moram ni pisati.
Naravno da nije samo za suhu kožu namijenjeno, nego za sve tipove kože.

Cijena uređaja je 149 kn, kada se „potroši“ nastavak, u pakiranju se kupuju po dvije četkice za dubinsko čišćenje i mislim da je njihova cijena 59 kn.

Preporučujem, jer će vam koža biti zahvalna :D


4 komentara:

 1. Ovo čudo stvarno nikada nisam zapazila. Baš mi je drago da funkcionira :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Trebam savjet. Da li da uzmem ovaj ili od olay reg.?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogu reći da sam jako zadvoljna s ovim. Lice čisti odlično, dovoljno "agresivan" ali opet nježan. Zadovoljna sam i mogu ga toplo preporučiti. O Olay ne mogu komentirati jer ga nisam ni probala, ali pri kupnji sam se dvoumila između Olay i CV-ovog :)

   Izbriši
 3. Koliko traju ti nastavci??

  OdgovoriIzbriši