utorak, 13. listopada 2015.

Aussie 3 minute Miracle Deep Treatment

Pošto imam plavu kosu, njege nikada dosta. Pokušavam na sve moguće načine postići njegovan i zdrav izgled kose. Čitam i istražujem po mnogim forumima idealne maske od kojih će moja kosa živnuti, izgledati zdravije i nahranjeno. Već sam i prije koristila Aussie proizvode, a sada je idealno vrijeme da napišem svoje iskustvo o njima. Trenutno traje akcija u Dm-u na Aussie proizvode, tri kupiš dva platiš. Ako imate ikakve dvojbe o ovim proizvodima, vrijeme je da nestanu J Aussie 3 minute Miracle Luscious Long for long hair begging for a treat


 Dubinski tretman za dugu kosu koja žudi za njegom. S ekstraktom australskog eukaliptusa i uljem avokada. 

Aussie 3 minute Miracle Shine for dull, tired hair begging to shine  
Dubinski tretman za beživotnu, umornu kosu koja vapi za sjajem. S ekstraktom australskog ginsenga i bisernim prahom.

Aussie 3 minute Miracle Reconstructor for damaged hair


  
Dubinski tretman za oštećenu kosu. S ekstraktom australske melem-metvice.

Sva tri tretmana se nalaze u pakiranju od 250 ml, s drugačijim doziranjem. Na dnu pakiranja se nalazi otvor kroz  koji prolazi proizvod na istiskivanje. Osobno, sviđa mi se J

Tekstura je srednje gusta, rekla bih više želatinasta. I ono što moram napomenuti, sva tri mirišu božanski.  A miris ostaje na kosi jako dugo, skoro do sljedećeg pranja.

Kao što na proizvodu piše da se treba držati 3 min, probala sam držati i duže ali učinak je isti.
Koristim ih tako da nanesem masku na vrhove i ono što mi je ostao na dlanovima nanesem i na cijelu kosu.  Nema straha, kosa poslije nije teška niti se brže masti. Ostaje meka na dodir i jako lagan osjećaj kada se osuši.
Nakon sušenja kosa nije naelektrizirana, lakše se fenira i oblikuje.

Svaki put koristim drugu, rotiram ih pri pranju, ali moram izdvoji tretman za sjaj, jer se odmah pri prvom korištenju vidjela velika razlika u sjaju.
Vrhovi mi ne izgledaju više suho, niti kao „slama“, nisam još postigla potpuni zdravi izgled kose, ali sam na dobrom putu. 

Preporučujem ih, jer odlično obavljaju posao J

Cijena 59,90 kn

Jeste li vi koristili što od Aussie proizvoda? Nema komentara:

Objavi komentar