utorak, 12. travnja 2016.

Catrice Prime and Fine Beautifying primer







Kako imam suhu kožu, uvijek posežem za primerima s iluminatorom. Veseli me kada se pojavi nekakav novi od kvalitetne pristupačne kozmetike. Tako da vam danas pišem o novom Catrice Prime and Fine Beautifying primer.





Njihovo standardno pakiranje od 30 ml, što je dovoljna količina.

Što proizvođač kaže:  nježan primer za lice sa svjetlom-reflektirajućim pigmentima bisera i vitamina E, odmah daje svjetlosni sjaj. Dugotrajna svilenkasta tekstura iluminira i optički stvara bolji ten. Za lijep i zdrav izgled kože. Poboljšava make-up. Nanosi se samostalno ili kao baza prije šminkanja. Dermatološki testirano.



Moram se složiti sa svim navedenim. Kao što vidite roze boje je, i srednje gustoće. Nije vodenast ali niti pre gust. Lako se razmazuje i mala količina je potrebna za cijelo lice.
Ne radi se o silikonskoj bazi, što znači da neće u potpunosti popuniti pore. 

Kada se nanese, koža je blistava, i izgleda jako zdrava. Oduševljena sam kako izgleda i za one dane kada ne nosim make-up, nego koristim samo ovaj primer. I ne, ne sjajim i izgledam kao disko kugla J

Testirala sam ga na cijeli dan, definitivno je produžilo trajanje šminke.
Može se miješati s puderom, ali koristiti i kao iluminator na šminku.

Oduševljena i toplo preporučujem.

Cijena je oko 35 kn.

Jeste li ga probali? 

2 komentara:

  1. Steta sto Catrice nema u Srbiji, bas bih volela da isprobam njihove proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj znam kako ti je :/ ja sam išla u Novi Sad jer sam imala želju probati hrpu proizvoda koji nemaju u Hrvatskoj. A svako malo se nešto novo pojavi...

      Izbriši