ponedjeljak, 2. svibnja 2016.

Makeup Revolution Flawless





Vjerujem da već znate, ali za sve koji ne znaju, do 31.5. možete iskoristiti besplatnu poštarinu na stranici pink panda,  ali minimalni iznos mora biti 77 kn. I naravno da sam to morala iskoristiti. Nisam uspjela sve kupiti što sam htjela, jer je dosta toga rasprodano, pa se nadam da će se zalihe obnoviti do kraja mjeseca. Danas vam pišem o prekrasnoj Makeup Revolution Flawless paleti.




Kao što vidite radi se o 32 sjenila, u neutralnim tonovima. Od svijetlih do tamnih, više shimmerastih nego mat sjenila. Dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju, s velikim ogledalom. Čini mi se idealna za putovanja, jer se mogu ostvariti jako puno look-ova.

Pokušala sam prikazati sjenila u najboljem svijetlu, ali ne može se uslikati niti dočarati onaj pravi izgleda kao u živo.
Pigmentacija je kod nekih boja, jače izražena, a kod nekih slabije. Kao što možete pretpostaviti, tamnija su intenzivnija, dok su svjetlija najmanje vidljivija, izuzev shimmera. Lako se blendaju i ne trusu se jako. Preporučujem svakako koristiti primer, jer tako će te dobiti najbolje od njih.
Slikala sam redove vodoravno, kao što vidite, to su četiri reda. U paleti se nalaze imena sjenila, tako sam ih i redom pisala. I još moram pripomenuti, koristila sam primer, uvijek ga koristim jer volim jaču pigmentiranost.
Prvi red:



Drugi red:


Treći red:


Četvrti red:


Cijena je 93,99 kn, a može se naručiti na Pink Panda.






4 komentara: