četvrtak, 10. kolovoza 2017.

Kiehl's Midnight recovery concentrate

Kako imam osjetljivu kožu uvijek sam u potrazi za dobrom njegom kože koja mi neće stvoriti probleme. Pod probleme podrazumijevam iritaciju, crvenilo i neugodno peckanje. Možda su neki i prepoznali simptome, seboreični dermatitis. Probala sam jako puno kremica, ulja i seruma, što od preporuke liječnika i neke na preporuku foruma.
Zaključila sam da mi ulja najbolje odgovaraju i neka su mi pomogla umiriti simptome, ali bi se koža brzo zasitila. A kako već duže vrijeme čitam o Kiehl's proizvodima odlučila sam probati.Uz Kiehl's Midnight recovery concentrate dobila sam i hrpu testera. Zaposlenice su bile jako ljubazne i susretljive i pune informacija. Poželjela sam ostati u trgovini J
Danas ću vam pisati o Midnight recovery concentrate.

Kao što vidite dolazi u tamo plavoj staklenoj bočici od 30 ml, i dozira se pomoću pipete.


Ovo ulje je nešto najbolje što sam probala za kožu. Koristim ga već oko 4 mjeseca, i sporo se troši jer je potrebno samo 3-4 kapi za cijelo lice.
Kao što mu samo ime kaže, ulje koje se nanosi na kožu lica prije spavanja. Ne masti lice niti ostavlja tragove na posteljini. Koža brzo upije, i ne ostavlja nikakav zategnuti niti masni osjećaj na koži.

Miris mu je više prirodni, i meni odgovara. Ovo je postao moj „must have“ proizvod.
Probala sam i ostale testere i moram reći da im količina i nije mala.

Probavajući testere još su mi se neki proizvodi svidjeli i htjela bih i njih probati. Tako se na mojoj listi želja našlo i Daily reviving concentrate, Creamy eye treatment, Ultra facial cream i Butterstick.

Cijena je 305 kn, i vjerujte isplati se svake kune.

Jeste li ga probali? Koji Vam je najdraži Kiehl's proizvod?


Nema komentara:

Objavi komentar