srijeda, 11. ožujka 2015.

L’Oréal Paris suho ulje za lice Nutri-Gold Extraordinary


Već sam bila pisala kako imam problema sa suhom kožom,i uvijek tražim dobru kremu. Imala sam priliku probati nekoliko krema hvaljenih i dobro plasiranih na našem tržištu,ali nisam bila zadovoljna. Ponekad su se te kreme zadržavale na površini kože,i koža je izgledala masno i sjajno a da nisu prodirale u dublje slojeve kože.

Uvijek sam smatrala da je koža hidratizirana ako su dublji slojevi kože „nahranjeni“.
Kako pratim sve što izađe novo vezano uz moj problem,tako sam i naletjela na L’Oréal Paris suho ulje za lice Nutri-Gold Extraordinary.
Suho ulje do koje kože postaje meka,glatka I dugotrajno nahranjena.
Ulje sadrži spoj osam esencijalnih ulja: lavanda, ružmarin, geranij, naranča, ruža, kamilica, mažuran i lavandin doprinose hidrataciji i hranjenju kože te ona postaje meka, čvršća i blistava. Ima ugodan miris i nježnu teksturu. Uz ulje dolazi i krema koja dodatno hrani i vlaži kožu te joj daje osjećaj ugode i mekoće. Sadrži ulje lavande i ružmarina te ekstrakt jasmina.Koristim ga već oko 3 mj, što se i vidi na bočici  J
Potrebne su tri kapi za cijelo lice. Dozira se pomoću kapaljke,tako da možete sami odlučiti koliko vam ja kapi dovoljno.

Sa sigurnošću mogu reći da mi je ovo ulje nahranilo kožu i nikad mi koža nije bolje izgledala. Odmah koža upije, i lice ne izgleda masno niti sjajno.

Koristim ga ujutro i navečer prije spavanja.
Šminka se preko njega odlično nanosi,a ako imate nekakav puder koji vas isušuje,pomiješajte ulje i puder i rezultati će biti odlični.

Napokon sam našla proizvod koji mi savršeno odgovara, i nigdje ne idem bez njega. J
Cijena mu je oko 85 kn.

Jeste li i vi probali  L’Oréal Paris suho ulje za lice Nutri-Gold Extraordinary?
2 komentara:

 1. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thanks :)
   Following you on bloglovin 'and google +
   You have great pictures :)

   Izbriši