ponedjeljak, 16. ožujka 2015.

NYX Soft matte lip cream & NYX Extra Creamy round lipstick


Kako nam se razlikuje šminka za dan i noć, tako nam se i razlikuju ruževi za dan i noć.
Danas ću pisati o svojim omiljenim NYX ruževima JKada dođem za Nyx policu, ne mogu se odlučiti što kupiti, u tom trenutku mi naravno sve treba J
Ovisno o pigmentaciji usana,ili kod mene, kako sam raspoložena taj dan, tako i biram boje. Zbog svog tena, i podtona nude ruževi  koji imaju smeđu bazu mi nikako ne stoje. Uvijek tražim nude ruževe s roskastom bazom.  Tako da sam se odlučila za NYX  640- FIG, koji pripada Extra Creamy round lipstick.
Ako niste probali, ne znam što čekate J
Kao što mu samo ime kolekcije kaže,jako kremasti ruž. Za djevojke koje nemaju naviku pripremiti, nahraniti usne prije ruža, ovo je idealan ruž. Tekstura kremasta i hidratizirajuća. Ne ulazi u sitne borice na usnama. Pigmentacija jako velika,a dugotrajnost srednja.
Ako pijete i jedete, ne traje duže od sat vremena. Više me podsjeća na jako pigmentirano labelo.
Za dnevnu šminku odličan, moj nude favorit.
Cijena oko 40 kn.

Za noćni make up uvijek biram tamnije ruževe. Crveni ruž je klasik, a ne ide uz sve kombinacije, tako da sam se odlučila za NYX  Soft matte lip cream- SMLC 18-Prague.


Ruž koji se nanosi kao sjajio, a suši se kao mat. Boja je odlična J nisam se dugo premišljala.
Tekstura je kremasta, a pomoću četkice mogu idealno nanijeti ruž,prateći linije usana. Meni osobno nije potrebna olovka za usne prije,jer se ne prelijeva. Nakon što se mat osuši,takav ostaje na usnama i ne miče se J
Formula ne isušuje usne i ne ulazi u borice. Toliko sam očarana bojom,da ga koristim i u dnevnom looku. Lagano ga nanesem i boja nije prejaka. Ako ga nanesem u nekoliko slojeva, boja će biti sve tamnija.
Cijena oko 50 kn

Obožavam ove ruževe i dajem čistu peticu J


Jeste li vi probali NYX ruževe?

2 komentara:

  1. Ruž mi je lijep, a Soft lip cream želim već užasno dugo u nekim nijansama, i vrijeme je da ih više nabavim :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični su! I ja bih nabavila sve :D

    OdgovoriIzbriši