nedjelja, 21. lipnja 2015.

Essence longlasting lipliner



Napokon sam i ja našla Essence longlasting lipliner-e J U nedostatku vremena nisam mogla dugo birati, tako da sam uspjela samo nekoliko stvarčica ubaciti u svoju košaricu. Između ostalog tu se našla i prekrasna olovka za usne, a radi se o 03 Yummy Berry.



Ah, što reći, opsjednuta sam ovom olovkom! Vidjela sam i na raznim blogovima koliko djevojke hvale ove olovke i sad mi je naravno žao što nisam pokupila i ostale nijanse.


Tekstura je kremasta, i lagano se nanosi. Klizi i ne „zapinje“ kada se nanosi. Suši se u mat varijantu kao i sve olovke, ali ne u onu suhu varijantu.

Osobno prije nanošenja olovke ili ruža koristim melem ili labelo, pa nemam problema s isticanjem suhim dijelova na usnicama.
Tako da mi i ne ulazi u sitne porice J

Samo ime kaže da je dugotrajna. Naravno da sam ju i testirala. Nosila sam ju samu, kao ruž, i ništa preko nje. Na usnama je ostala 5 sati, bez micanja.
Nastavila sam ju i dalje nositi bez ičega preko jer je boja savršena J
Pigmentiranost je jako velika, i nema potrebe nanositi više slojeva, jer s jednim slojem prekrijem cijele usne. Tanka je i precizna.


Kao što vidite boja je tamna, s ljubičastim pod tonom.
Olovka nije na šiljenje što znači jedan veliki plus. Ubacim ju u torbicu i nemam brige J
Dolazi u 9 boja, i nadam se da ću brzo doći i do ostalih J

Cijena je oko 12 kn

Koristite li ih? Jeste li zadovoljni?



Broj komentara: 6:

  1. Obožavam njihove olovke, što one 'stare' što ove nove, a i nijanse su im krasne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam sve nijanse starije verzije, a ove još uvijek nisu došle u moju drogeriju, tako da nisam imala priliku da ih isprobam, ali vjerovatno ću kupiti sve nijanse, čim ih se dočepam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da ću potražiti ovu olovku u nekoj nude ili crvenoj nijansi! Nemreš pogriješit sa ovakvom cijenom, a još kad je i recenzija dobra - pun pogodak!

    OdgovoriIzbriši