utorak, 2. lipnja 2015.

Magic Lipstick 333 Rapsodi



Sigurno se već godinu dana vrti reklama za magični ruž. Vidjela sam na nekoliko stranica, i vrtoglavu cijenu. I onda se ja sjetim da ga i ja imam. Ali moj nije s tih stranica, nego s malog make up štanda i to po cijeni od 12 kn J

Magic Lipstick 333 Rapsodi





Pakiranje plastično, zlatno u količini od 4,5 g, što je kod većine standardnih ruževa. Ne mogu reći da je pakiranje čvrsto, više je jeftina plastika. Ali za tu cijenu ne mogu ni očekivati puno više J
Ne sviđa mi se što se ruž ne može do kraja zatvoriti u pakiranje, nego uvijek vrh viri van. Samu sam sebe iznenadila kako ga već nisam otkinula.
Ako ste vidjeli već ovaj ruž, ili ga posjedovali, znate da se radi o zelenoj boji.
Moja mama je imala isti kada je ona bila u mojim godinama, tako da ja sada ne otkrivam toplu vodu J


Za sve koji ne znaju, zelena boja ne ostaje na usnama, nego se pretvara u nježno roskastu nijansu. Po meni jedna jako lijepa boja. I ono što je još fascinantno, boja na usnama traje do 6 sati, bez micanja. A ne radi o mat ružu nego ima satin finish.


Ne isušuje usne, niti se uvlači u porice, ali ne mogu ni reći da je hidratizirajući. Ako su usne pripremljene, odlično „sjeda“ i ne miče se.
Nosim ga uvijek, jer posluži za hitne slučajeve, popravak rumenila ili ruža. I kao rumenilo je dobro blenda, ali moram biti brza.
Evo sad ga pokušavam skinuti s ruke, ali ne ide baš tako lako :)

Za mene i je magični J

Posjedujete li ga?





Broj komentara: 7:

  1. I ja se sjećam ovoga kao dijete... izgleda je istina da se stvari nakon 20 godina vraćaju u modu ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Ja sam iz Slavonskog Broda, a na svojoj tržnici sam naletjela na tetu koja prodaje make up, između ostalog je imala i te ruževe :)

      Izbriši
  3. Jao, ovo želim dugo isprobati jer mi je baš fora, a nikako naletjeti na taj ruž! Znam da je bio na Pink Pandi i da je cijena bila oko 40-50 kn, ali to mi je previše. Ali baš je odličan za zezanciju, ono zeleni ruž koji nije zeleni <3 Obožavam takve gluposti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja sam gledala cifre od 150 kn za ovaj ruž, a zaradu imaju kada ga prodaju i po 12 kn :)

      Izbriši
  4. Ja imam BarryM čarobni ruž, ima ga na PinkPandi, kosta oko 50 kn (kako kad, nekad spuste cijenu, nekad je dignu), , samo ja nisam baš obožavateljica stain ruževa.

    OdgovoriIzbriši