srijeda, 23. ožujka 2016.

The Balm-The Manizer Sisters AKA „The Luminizers“





Već dugo gledam proizvode the Balm cosmetics i slavni Mary-Lou Manizer. Toliko hvaljen higlighter, i koliko vidim svi se „kunu“ u njega. Kada je the Balm stigao u Bipu, odmah sam ga počela tražiti, ali u mojoj Bipi ga nije bio. I onda sam ugledala The Manizer Sisters AKA „The Luminizers“. Nisam ni pomišljala da ću probati sve „tri sestre“ J.



U ovom preslatkom pakiranju nalaze se:

Mary-Lou Manizer AKA „The Luminizer“

Prekrasan zlatni higlighter koji se savršeno stopi s kožom. Odlično se blenda i nanosi, i ne ističe nepravilnosti niti upada u pore, kao što većina zna. Mislim da odgovara većini tonova kože. Može se koristiti i kao sjenilo, za posvjetljivanje uglova oka ili ispod obrva.
Toplo ga preporučujem!

Cindy-Lou Manizer AKA „The Con-tour Artist“



Njega koristim preko rumenila, i tako „podignem“ svako rumenilo. Ne ovisno o boji rumenila, ono ga učini još boljim. Kada koristim laganu šminku, koristim ga samo, a lice dobije svježinu.
Naravno, može se koristiti i kao sjenilo.

Betty-Lou Manizer AKA „The Bronzing Bandit“


Moram priznati da ga do sada nisam koristila kao bronzer, nego samo kao sjenilo, jer čekam toplije dane. Mislim da će na ljeto izgledati odlično. Trenutno sam još uvijek presvijetla za njega.
Svaki higlighter teži 3,0 g, što je dovoljno, jer je jako malo potrebno.


Cijena ove palete je oko 240 kn (može se uloviti na popustu)

Ako želite original pakiranje, svakog proizvoda posebno, može ih naručiti i preko Pink Pande ili WoW-junkie i cijena je oko 160 kn
Toplo preporučujem J

Jeste li ih probali?


Broj komentara: 9:

  1. Divna mi je ova paletica i odavno je mjerkam... Imam mary Lou u punoj veličini, ali se ne bih bunila ni da imam ovaj trojac :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam htjela Mary-Lou, ali sad mi je drago što imam sve tri :)

      Izbriši
  2. Imam Mary Lou, ali vec dugo mjerkam Betty, ovo pakiranje je stvarno preslatko ali ne znam bili mi 3 g prezivjela koristenje citavo ljeto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja je intenzivna, i lako se može pretjerati, tako da vjerujem da jedno ljeto sigurno može izdržati :)

      Izbriši
  3. Paletica je predivna i bas bih volela isprobati neki od njihovih proizvoda jer delujju savrseni :) posebno hajlajter :)

    OdgovoriIzbriši