srijeda, 7. rujna 2016.

Catrice Prime And Fine Anti-Shine Blur Stick

Ja sam od onih djevojaka koje imaju izražene pore, stoga mi je potrebna baza koja će ih popuniti. A kada vidim natpis Blur, odmah kupujem J
I ovaj put se pojavilo nešto novo na Catrice polici i naravno da je već u mojoj kolekciji.
Prime And Fine Anti-Shine Blur Stick


Evo što Catrice kaže: Inovativni blur-stick omogućuje nestajanje pora i finih linija što osigurava mat ten u trenu. Puderasta tekstura u praktičnom obliku olovke je brza i jednostavna za nanošenje. Nanijeta ispod pudera djeluje kao primer te osigurava željeni efekt mat tena. Završetak odgovara svim tonovima kože.

Dolazi u pakiranju od 6,5 g. Kao što piše, odgovara svim tonovima kože, neka vas ne zavara puderasta boja. Kada se nanese na lice, odmah se stopi s kožom.


Lako se nanosi i razmazuje,a efekt kao što piše, pore popunjene. Što se tiče matt efekta, nije onaj jaki da vam lice izgleda kao maska.
Na pakiranju piše da se može nositi i sam proizvod, nisam probala, ali šminku drži na licu dok ju nosim.
Od mene ima sve pohvale, ali znam da je minus što se nanosi direktno na lice, ali vidjet ćemo kako će i to funkcionirati.  

Cijena oko 35 kn

Jeste li ga probali?1 komentar:

  1. Zvuči kao zanimljiv proizvod, ali voljela bih da si možda dala nešto više informacija, tipa kako se ponaša kroz dan, možda neku sliku kako popunjava pore prije/poslije i slično. :)

    OdgovoriIzbriši