utorak, 31. siječnja 2017.

Bourjois healthy mix- nova vs stara verzija

Dugo mi je trebalo dok sam našla idealni puder namijenjen svojoj suhoj koži. Prezadovoljno u potpunosti, a recenziju možete ovdje pročitati. Naravno radi se o „staroj“ verziji Bourjois healthy mix.
Kada sam krenula po novu bočicu, pojavila se i „nova“ verzija. Nisam se puno ni informirala, nego sam samo „preletjela očima“ i pročitala da se radi samo o novom pakiranju.Po dolasku u drogeriju primijetila sam da i postoji još svjetlija nijansa 51, koja se prije samo mogla naručiti preko nekih internet stranica. A kako ja već bila noć i osvjetljenje blještavo, uzela sam svoju isprobanu nijansu 52.
Naravno da nisam mogla dočekati isprobavanje, i tek onda sam pročitala iskustva nekih cura o tom da se boja i sastav promijenio.
 (gore- nova verzija, dolje- stara)
Mogu reći da je nijansa tamnija od stare verzije, a u tom trenutku nisam pomišljala na svjetliju nijansu. Tekstura je ostala ista, i što se tiče postojanosti. Ali se još nešto promijenilo, počeli su mi se isticati suhi dijelovi na licu. Testiram ga što više mogu, ali ta tamnija nijansa mi stvara problema, pa ga ne nosim na dnevnoj bazi, jer ga moram posvjetljivati.
(lijevo- stara verzije, desno- nova)
Prednost dajem staroj verziji, smatram da ja za moju kožu bio idealan.
I nova verzija je dobra, ali osobe sa suhom kožom bi mogli imati problema s isticanjem suhih dijelova. I obavezno nijansu svjetlije kupiti .

Cijena je oko 116 kn
Jeste li ga probali? Kakva su Vaša iskustva? 

Tagovi: BourjoisBourjois healthy mix, puder, suha koža

1 komentar: