ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

Philips Lumea Prestige BRI950/00


Otkako su se ovakvi i slični proizvodi počeli pojavljivati na netu, odmah sam znala da ga želim.
Moram napomenuti da sam ga kupila vlastitim novcem.
Ovo nije bila impulzivna kupovina, nego dugo planirana nakon mnoštva recenzija.  Kada sam počela istraživati više ovom uređaju zaključila sam da imam „idealnu“ boju kože i dlake da bih moglo dati najbolje rezultate. ( svijetla put, tamna dlaka)
A sada malo o samom uređaju.  Kao što vidite radi se o Philips Lumea Prestige BRI950/00.
IPL svijetlo znači -Intense Pulsed Light – pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica.
Ovo nije najnoviji uređaj  trenutno, ali je u samom vrhu. Dolazi s dva nastavka, jedan je za tijelo, a drugi za lice. Nastavak za tijelo je odmah na samom uređaju, i koristim ga za noge, bikini zonu I pazuhe. A drugi za lice nisam još probala, jer sam potamnila, a ne bih željela “trošit” bljeskove dok ne posvijetlim.

Evo što Philips kaže:
 •  S jedinstvenim zaobljenim nastavcima
 • Za uporabu na tijelu i licu
 • Uz senzor SmartSkin
 • Uporaba s kabelom ili bežično
Philips Lumea Prestige funkcionira učinkovito, lako i sigurno na raznim vrstama dlačica i tipovima kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i s drugim tretmanima koji se temelje na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje bijelih/sivih, svijetloplavih ili crvenih dlačica i nije pogodan za vrlo tamnu kožu. Razlog tomu je visok kontrast koji mora postojati između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.


Kao što vidite na samom vrhu uređaja se nalaze brojevi, od 1-5 I možete sami podesiti jačinu bljeska. Ono što mi se sviđa je sensor SmartSkin. Stisnete tipku I uređaj postavim uz kožu ( uvijek 90*) I on sam prepozna koja je jačina potrebna.
Ako vam ne odgovara, možete I sami smanjiti ili povećati.
Kada počnete s radom, uređaj će vam zasvijetliti ako ste dobro prislonili uz kožu I tako vam dati znak da možete bljesnuti. Nikada dva puta na istom mjestu ne treba koristiti uređaj, nego povlačiti ili odizati od kože. Tretmani se obavljaju svaka 2 tjedna,  a između depilirate ili čupate J .
Nakon 4 tretmana I više trebala bi se vidjeti razlika, a o tome ću vam pisati kada prođem sve tretmane.


Nakon što budete zadovoljni, trebali bi koristiti uređaj svakih  4 do 8 tjedana, da bi “održavali” tretirana područja.
A sada kako pripremiti kožu. Možete koristiti vosak ili britvicu. Ako koristite vosak, onda pričekajte dan ili dva da vam dlačice počnu rasti, a ako depilirate, onda možete odmah početi s bljeskanjem.
Koža mora biti čista, suha I bez ikakvih preparata.  Sam uređaj ima garanciju 2 godine, I ima 250 000 bljeskova (svjetlosnih impulsa)

Pročitala sam skoro na svim recenzijama da je potpuno bezbolno. Osobno koristim jačinu 5 I moram napomenuti da malo pecne. Ništa strašno, niti bolno, ali opet ne mogu reći da nisam ništa osjetila.

Moj uređaj je kupljen u Njemačkoj, pa neka vas ne zbuni njemački jezik na kutiji. Ako ga ovdje kupite onda će vam biti na engleskom jeziku s prijevodom na hrvatski jezik.
Čitamo se nakon 5-og tretmana J

Jeste li probali ovaj ili sličan uređaj? Jeste li zadovoljni rezultatom?2 komentara:

 1. Ja sam poprilicno dlakava, zapravo su me najvise smetale dlake na licu, pa sam odlucila kupiti ovaj uredaj, ja sam malo je reci odusevljena, zaista mi je uklonio dlake, a i one koje su ostale su dosta tanje i skroz sporo rastu. Istina je da je proizvod skup, ali vrijedi svake kune

  MagdalenaŠ.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Baš mi je drago što si zadovoljna. Ja sam tek krenula s "tretmanim" i nadam se da ću i ja biti zadovoljna.

   Izbriši