ponedjeljak, 27. travnja 2015.

Catrice Intensif sjenila za oči


Šljokicama i glitteru ne mogu odoljeti. U mojoj kolekciji se može naći svakakvih vrsta sjenila za oči, a ona s glitterom zauzimaju posebno mjesto.




Ova dva Catrice Intensif eye sjenila iz kolekcije koja više nije u ponudi, ali neke police ih još uvijek imaju. Tako da nije nemoguće naći ih. Kupila sam dva koja su mi se činila najviše nosiva. A na to mislim svakodnevne nosive boje. Uvijek biram zemljane tonove.

Catrice 080 Please Gold The Line



Catrice 010 Black Or White Swan?!


Kao što vidite radi se o sjenilima koja u sebi sadrže zlatne tonove glittera. Jako dobra pigmentiranost, moram biti lake ruke pri nanošenju. Preciznom četkicom mogu pokupiti samo zlatne dijelove, tako da se iz jednog sjenila mogu izdvojiti dvije boje.
Lako se blendaju. Kada želim nositi ovakva sjenila, prvo šminkam oči, a onda nanosim puder, jer će uvijek pasti glittera na lice.
Ne zadržava se u pregibima, ali nisam nikada probala bez baze za kapke.
S ovim sjenilima mogu postići dva izgleda, jer su Wet & Dry Shadow. Ovako izgleda kada koristim s četkicom koja je pošpricana s fix+   (Mac Fix+)



Volim ih koristiti, i mislim da pristaju svim bojama očiju. Moje su plave, a sjenila mi ističu boju očiju.

Koja su vaša najdraža sjenila s glitterom? 

2 komentara:

  1. Taman kad odlučim da neću više ništa kupovati jer imam dovoljno, i previše svega, pogotovo sjenila, naletim na ovo! Pa što mi radiš :D Predivna su mi obadva, bit će super ako ih nađem u svom malom dm-u

    OdgovoriIzbriši